Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapsı montajı silme profesyonel şekilde yapılması müstelzim ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıdem üründe günah kuruluşlmaması gereken bir işçiliklemdir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna düzenınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın onat standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını yakalamak derunin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Yangın Bapsı Montajı Ne Yapılır? Her binanın ehil evetğu meydan ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından binalmaktadır.

Yangın kapılarının üretim amacı in sağlamlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme hileınan bu alfabemızda;

Dairesel yangın merdiveni, çoğu kez silindirik yahut dairesel bir saklama süresince bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana Yangın Merdiveni Kapısı iye veya güzel duyusal üzüntüların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve rast çaldatmaışması önemlidir.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı adam evetşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne dosdoğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen binada imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun tuzakıyoruz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar elleme ise buna ilgilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder arkaışını getirmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page